יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |    
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   
אזהרה!
כלי ברזל יצוקים צוברים חום רב ומתקררים לאט. לפני כל ניקוי או אכסון יש לקרר את הכלי לחלוטין. מגע עם כלי חם עשוי לגרום לכוויות ופציעה.
 
ההוראות להלן מתייחסות למוצרים העשויים ברזל יצוק בעלי ציפוי אמייל: סירי פויקה, סירי ברזל, מחבתות ברזל, פלטות וכדומה.
 
יתרונות
כלי בישול מיציקת ברזל שומרים על חום לאורך זמן, גם לאחר סיום תהליך הבישול.
החום בכלי מתפזר באופן אחיד במשך כל שלבי הבישול.
כלי הבישול נטולים חומרים רעילים על מנת לשמור על תהליך בישול בריא.
הכלים עשויים יציקת ברזל מצופה בשכבת אמייל הדוחה חלודה.
מתאים לשימוש בתנור ובכיריים ביתיות. (יש לעקוב אחרי הנחיות השימוש של התנור, הכיריים או גריל גז).
מומלץ מאוד לתבשילים, בישולי קדרה, בישול איטי.

הנחיות לשימוש ראשון
יש להרתיח מים בכלי במשך כחצי שעה ולרוקנו לחלוטין.
הכנה זו נדרשת בכלי חדש בלבד.

תחזוקה שוטפת
לאחר הבישול יש לשטוף את הכלי בסבון ובמים פושרים מכל שאריות המזון.
לייבש את הכלי היטב לאחר הניקוי והשטיפה באמצעות מגבת או ע"י אידוי המים בעזרת מקור חום.
יש לאחסן את הכלי במקום יבש.
אזהרה! נפילה או חבטת הסיר כנגד משטח קשה עלולה לגרום לקילוף הציפוי.
יש לטפל בכלי בזהירות רבה, במידה והתקלף הציפוי באזור מסויים, אזור זה יהיה חשוף לחלודה ולכן יש להגן עליו בכל פעם שירטב ע"י ייבוש מוחלט ולאחר מכן מריחת שמן על האזור הפגוע. פעולה זאת תעזור למנוע את החלדת יציקת הברזל.

לא יתקבלו החזרות מוצרים בעקבות חלודה.
 
אזהרה!
כלי ברזל יצוקים צוברים חום רב ומתקררים לאט. לפני כל ניקוי או אכסון יש לקרר את הכלי לחלוטין. מגע עם כלי חם עשוי לגרום לכוויות ופציעה.
 
ההוראות להלן מתייחסות למוצרים העשויים ברזל יצוק בעלי ציפוי אמייל: סירי פויקה, סירי ברזל, מחבתות ברזל, פלטות וכדומה.
 
יתרונות
כלי בישול מיציקת ברזל שומרים על חום לאורך זמן, גם לאחר סיום תהליך הבישול.
החום בכלי מתפזר באופן אחיד במשך כל שלבי הבישול.
כלי הבישול נטולים חומרים רעילים על מנת לשמור על תהליך בישול בריא.
הכלים עשויים יציקת ברזל מצופה בשכבת אמייל הדוחה חלודה.
מתאים לשימוש בתנור ובכיריים ביתיות. (יש לעקוב אחרי הנחיות השימוש של התנור, הכיריים או גריל גז).
מומלץ מאוד לתבשילים, בישולי קדרה, בישול איטי.

הנחיות לשימוש ראשון
יש להרתיח מים בכלי במשך כחצי שעה ולרוקנו לחלוטין.
הכנה זו נדרשת בכלי חדש בלבד.

תחזוקה שוטפת
לאחר הבישול יש לשטוף את הכלי בסבון ובמים פושרים מכל שאריות המזון.
לייבש את הכלי היטב לאחר הניקוי והשטיפה באמצעות מגבת או ע"י אידוי המים בעזרת מקור חום.
יש לאחסן את הכלי במקום יבש.
אזהרה! נפילה או חבטת הסיר כנגד משטח קשה עלולה לגרום לקילוף הציפוי.
יש לטפל בכלי בזהירות רבה, במידה והתקלף הציפוי באזור מסויים, אזור זה יהיה חשוף לחלודה ולכן יש להגן עליו בכל פעם שירטב ע"י ייבוש מוחלט ולאחר מכן מריחת שמן על האזור הפגוע. פעולה זאת תעזור למנוע את החלדת יציקת הברזל.

לא יתקבלו החזרות מוצרים בעקבות חלודה.