מתכון תבשיל דגים צפון אפריקאי
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים למחבתות>תבשיל דגים צפון אפריקאי

מתכון תבשיל דגים צפון אפריקאי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
1.5 קילו דג בורי חתוך לסטקים עם העצם 3 כפות פפריקה מתוקה בשמן
2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 150 מ"ל שמן זית
2 פלפל ירוק חריף 1 כפית כמון טחון
12 עגבניות בשלות חלה טרייה
6 שיני שום חצויות לאורך מלח דק
1 צרור כוסברה קצוצה    
       









 

 אופן ההכנה:

1. לחמם את המחבת לחום בינוני. להוסיף כף שמן זית ולטגן את הפלפלים עד ריכוך כחמש דקות. לאחר מכן להוסיף את שינוי השום ולטגן 2 דק' נוספות. לשים לב לטיגון עדין ללא צבע.
2. לערבב את יתר שמן הזית עם הפפריקה היטב ולהשרות יחדיו כחצי שעה.
3. לטחון את העכבניות הבשלות בעמבד מזון עד לקבלת רסק גס ולהוסיף למחבת. בשלב זה להוסיף חופן קטן של כוסברה קצוצה ולהביא לרתיחה של כ-20 דק'. לתבל במלח דק.
4. לאחר צימצום הרוטב וקבלת מרקם המזכיר ריבה, ניתן להוסיף את שמן הפפריקה והכמון ולהביא לביעבוע עדין של כחמש דקות נוספות.
5. בשלב זה מסדרים את הדגים בתוך התבשיל. ומכסים במכסה או נייר כסף. ממשיכים בבישול על אש קטנה עוד כעשר דקות.
6. לפזר כוסברה קצוצה ולהגיש על חלקה טרייה.

בתיאבון!
 

מתכון תבשיל דגים צפון אפריקאי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
1.5 קילו דג בורי חתוך לסטקים עם העצם 3 כפות פפריקה מתוקה בשמן
2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 150 מ"ל שמן זית
2 פלפל ירוק חריף 1 כפית כמון טחון
12 עגבניות בשלות חלה טרייה
6 שיני שום חצויות לאורך מלח דק
1 צרור כוסברה קצוצה    
       









 

 אופן ההכנה:

1. לחמם את המחבת לחום בינוני. להוסיף כף שמן זית ולטגן את הפלפלים עד ריכוך כחמש דקות. לאחר מכן להוסיף את שינוי השום ולטגן 2 דק' נוספות. לשים לב לטיגון עדין ללא צבע.
2. לערבב את יתר שמן הזית עם הפפריקה היטב ולהשרות יחדיו כחצי שעה.
3. לטחון את העכבניות הבשלות בעמבד מזון עד לקבלת רסק גס ולהוסיף למחבת. בשלב זה להוסיף חופן קטן של כוסברה קצוצה ולהביא לרתיחה של כ-20 דק'. לתבל במלח דק.
4. לאחר צימצום הרוטב וקבלת מרקם המזכיר ריבה, ניתן להוסיף את שמן הפפריקה והכמון ולהביא לביעבוע עדין של כחמש דקות נוספות.
5. בשלב זה מסדרים את הדגים בתוך התבשיל. ומכסים במכסה או נייר כסף. ממשיכים בבישול על אש קטנה עוד כעשר דקות.
6. לפזר כוסברה קצוצה ולהגיש על חלקה טרייה.

בתיאבון!