מתכון תבשיל חורשט סבזי פרסי
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   
ראשי >מתכונים>מתכונים לפויקה>תבשיל חורשט סבזי פרסי

מתכון תבשיל חורשט סבזי פרסי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון סירי הפויקה של גורו)

 
600 גר' בשר מס' 8 כתף (קוביות) צרור שמיר לפי הטעם. (קצוץ דק דק)
1.5 גרון הודו (10 חתיכות) כורכום
2 בצל יבש (קצוץ) מלח לפי הטעם
 צרור בצל ירוק (קצוץ דק דק) 1/2 כוס מים
צרור כוסברה (קצוץ דק דק) 6 כוסות מים
צרור עלי מנגולד (קצוץ דק דק) 2 לימונים פרסים יבשים
צרור עלי פטרוזיליה (קצוץ דק דק) מיץ מ-4 לימונים
צרור נענע (קצוץ דק דק)    
       








 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה, מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את הבשר והגרונות ומטגנים מעט. מוסיפים מעט כורכום וחצי כוס מים. מבשלים למשך שעתיים  - עד שהבשר רך.
2. בזמן בישול הבשר מאדים את הבצל והירק / עשבי התיבול ללא נוזלים.
3. בסיום אידוי הירק וכאשר הבשר מוכן מאחדים את הירק עם הבשר.
4. מוסיפים כפית כורכום מלח ונוזלים. להימנע מרווית יתר של מים, אך לא מעט מידי מים.
5. מוסיפים 2 לימונים פרסיים. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-30 דק'.
6. כאשר המרק מוכן מוסיפים מיץ לימון, מלח ומתקנים תיבול.
7. מומלץ לאכול ביום של מחרת - הטעמים משתלבים ומתאזנים.
 
בתיאבון!
 
מאת: קבוצת לוין סולמני שנהב - מקום ראשון במלך הפוייקה 2016 מעיין ברוך

מתכון תבשיל חורשט סבזי פרסי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון סירי הפויקה של גורו)

 
600 גר' בשר מס' 8 כתף (קוביות) צרור שמיר לפי הטעם. (קצוץ דק דק)
1.5 גרון הודו (10 חתיכות) כורכום
2 בצל יבש (קצוץ) מלח לפי הטעם
 צרור בצל ירוק (קצוץ דק דק) 1/2 כוס מים
צרור כוסברה (קצוץ דק דק) 6 כוסות מים
צרור עלי מנגולד (קצוץ דק דק) 2 לימונים פרסים יבשים
צרור עלי פטרוזיליה (קצוץ דק דק) מיץ מ-4 לימונים
צרור נענע (קצוץ דק דק)    
       








 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה, מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את הבשר והגרונות ומטגנים מעט. מוסיפים מעט כורכום וחצי כוס מים. מבשלים למשך שעתיים  - עד שהבשר רך.
2. בזמן בישול הבשר מאדים את הבצל והירק / עשבי התיבול ללא נוזלים.
3. בסיום אידוי הירק וכאשר הבשר מוכן מאחדים את הירק עם הבשר.
4. מוסיפים כפית כורכום מלח ונוזלים. להימנע מרווית יתר של מים, אך לא מעט מידי מים.
5. מוסיפים 2 לימונים פרסיים. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-30 דק'.
6. כאשר המרק מוכן מוסיפים מיץ לימון, מלח ומתקנים תיבול.
7. מומלץ לאכול ביום של מחרת - הטעמים משתלבים ומתאזנים.
 
בתיאבון!
 
מאת: קבוצת לוין סולמני שנהב - מקום ראשון במלך הפוייקה 2016 מעיין ברוך