מתכון בשר אסאדו בפויקה
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 

מתכון בשר אסאדו בפויקה

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון סירי הפויקה של גורו)
 
1 ק"ג אסאדו (צלעות) 2 סלרי קצוץ
1 ק"ג שריר בקר 4 תפוחי אדמה, קוביות
2 בצל לבן, פרוס 1 בטטה, קוביות
2 בצל סגול, פרוס מלח לפי הטעם
1 כרישה, קצוץ פלפל גרוס, ציפורן, לפי הטעם
3 גזר, פרוס בקבוק יין לבן
       









 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה לחום גבוה מאוד, יוצקים שמן לפי בחירה. כשהשמן חם צורבים את האסדו הבשר כעשר  דקות מכל הכיוונים ומוציאים החוצה.
2. מטגנים את ירקות השורש ולאחר הזהבה מוסיפים את הבשר ומטבלים.
3. לאחר כמה דקות מוסיפים יין לבן ומים בהתאם לצורך עד לכיסוי. מכסים ומבשלים עוד כשעתיים וחצי.
4. מגישים על מצע של אורז מבושל.
 
בתיאבון!
 
מאת: עדי לוי, מלך הפוייקה 2016 מעיין ברוך

מתכון בשר אסאדו בפויקה

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון סירי הפויקה של גורו)
 
1 ק"ג אסאדו (צלעות) 2 סלרי קצוץ
1 ק"ג שריר בקר 4 תפוחי אדמה, קוביות
2 בצל לבן, פרוס 1 בטטה, קוביות
2 בצל סגול, פרוס מלח לפי הטעם
1 כרישה, קצוץ פלפל גרוס, ציפורן, לפי הטעם
3 גזר, פרוס בקבוק יין לבן
       









 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה לחום גבוה מאוד, יוצקים שמן לפי בחירה. כשהשמן חם צורבים את האסדו הבשר כעשר  דקות מכל הכיוונים ומוציאים החוצה.
2. מטגנים את ירקות השורש ולאחר הזהבה מוסיפים את הבשר ומטבלים.
3. לאחר כמה דקות מוסיפים יין לבן ומים בהתאם לצורך עד לכיסוי. מכסים ומבשלים עוד כשעתיים וחצי.
4. מגישים על מצע של אורז מבושל.
 
בתיאבון!
 
מאת: עדי לוי, מלך הפוייקה 2016 מעיין ברוך