מתכון סטייק כרוב סגול עם טחינת לימון כבוש
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לפלטות>סטייק כרוב סגול עם טחינת לימון כבוש

מתכון סטייק כרוב סגול עם טחינת לימון כבוש

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו או מגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
  לסטייק:    
כרוב סגול, פרוס לפרוסות עבות, או נתחים. איך שיוצא זה טוב    
       
  למשרה:   לטחינת לימון כבוש:
1/3 כוס שמן זית חצי כוס טחינה גולמית
שן שום כתושה מיץ וגרידה מלימון
כוסברה קצוצה כף לימון כבוש קצוץ או ממרח לימון כבוש
מיץ וגרידה מלימון כרבע כוס מים
כפית מלח עגבניה סחוטה (לא חובה)
פלפל שחור טחון טרי מלח
       










 

 אופן ההכנה:

1. לערבב את חומרי המשרה. להשרות את נתחי הכרוב למשך כחצי שעה.
2. לצלות על הפלאנצ'ה או במחבת פסים עד שיש סימני חריכה,  והכרוב מתרכך מעט במקביל.
3. לטחון הכל יחד, להוסיף עוד מים במידת הצורך
 
בתיאבון!
 
מאת: מעיין אלרואי, מתוך במטבח של מעיין

מתכון סטייק כרוב סגול עם טחינת לימון כבוש

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו או מגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
  לסטייק:    
כרוב סגול, פרוס לפרוסות עבות, או נתחים. איך שיוצא זה טוב    
       
  למשרה:   לטחינת לימון כבוש:
1/3 כוס שמן זית חצי כוס טחינה גולמית
שן שום כתושה מיץ וגרידה מלימון
כוסברה קצוצה כף לימון כבוש קצוץ או ממרח לימון כבוש
מיץ וגרידה מלימון כרבע כוס מים
כפית מלח עגבניה סחוטה (לא חובה)
פלפל שחור טחון טרי מלח
       










 

 אופן ההכנה:

1. לערבב את חומרי המשרה. להשרות את נתחי הכרוב למשך כחצי שעה.
2. לצלות על הפלאנצ'ה או במחבת פסים עד שיש סימני חריכה,  והכרוב מתרכך מעט במקביל.
3. לטחון הכל יחד, להוסיף עוד מים במידת הצורך
 
בתיאבון!
 
מאת: מעיין אלרואי, מתוך במטבח של מעיין