מתכון שיפודי טופו, פטריות וחצילים במשרה בוטנים אסייתי
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לפלטות>שיפודי טופו, פטריות וחצילים במשרה בוטנים אסייתי (טבעוני!)

מתכון שיפודי טופו, פטריות וחצילים במשרה בוטנים אסייתי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו)

 
חבילת טופו, רצוי אורגני, חתוכה לקוביות כפית שמן שומשום
סלסלת פטריות פורטובלו קטנות ומוצקות כף מייפל/ סילאן/ רוטב צ'ילי מתוק
חציל מוצק, חתוך לקוביות גרידה מחצי לימון
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה, ללא סוכר 1/4 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
1/3 כוס רוטב סויה שן שום כתושה
1/3 כוס מים כפית ג'ינגר מגורר
       










 

 אופן ההכנה:

1. לערבב את כל חומרי המשרה, המרקם צריך להיות כשל טחינה נוזלית.
2. אם צריך אפשר להוסיף מעט מים/חמאת בוטנים.
3. להשרות את קוביות הטופו והחציל לפחות שעה, עד לילה במשרה.
4. לשפד על שיפוד לסירוגין, להוסיף פה ושם פטריה.
5. לצלות על הגריל /פלאנצ'ה /מחבת פסים מכל הצדדים, לבדוק שהחציל עשוי דיו לפני שמורידים מהאש. למרוח את השיפוד בעזרת מברשת מרוטב המשרה מדי פעם.
6. להגיש עם רוטב המשרה בצד.
 
בתיאבון!
 
מאת: מעיין אלרואי, מתוך במטבח של מעיין

מתכון שיפודי טופו, פטריות וחצילים במשרה בוטנים אסייתי

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו)

 
חבילת טופו, רצוי אורגני, חתוכה לקוביות כפית שמן שומשום
סלסלת פטריות פורטובלו קטנות ומוצקות כף מייפל/ סילאן/ רוטב צ'ילי מתוק
חציל מוצק, חתוך לקוביות גרידה מחצי לימון
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה, ללא סוכר 1/4 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
1/3 כוס רוטב סויה שן שום כתושה
1/3 כוס מים כפית ג'ינגר מגורר
       










 

 אופן ההכנה:

1. לערבב את כל חומרי המשרה, המרקם צריך להיות כשל טחינה נוזלית.
2. אם צריך אפשר להוסיף מעט מים/חמאת בוטנים.
3. להשרות את קוביות הטופו והחציל לפחות שעה, עד לילה במשרה.
4. לשפד על שיפוד לסירוגין, להוסיף פה ושם פטריה.
5. לצלות על הגריל /פלאנצ'ה /מחבת פסים מכל הצדדים, לבדוק שהחציל עשוי דיו לפני שמורידים מהאש. למרוח את השיפוד בעזרת מברשת מרוטב המשרה מדי פעם.
6. להגיש עם רוטב המשרה בצד.
 
בתיאבון!
 
מאת: מעיין אלרואי, מתוך במטבח של מעיין