מתכון ברבוניות מעורבות
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   
ראשי >מתכונים>מתכונים לפלטות>ברבוניות מעורבות

מתכון ברבוניות מעורבות

 
מצד אחד גם זה סוג של מעורב ומצד שני, מעורב של דגים בטעמים אסייתיים. אם יש לכם פלטת צליה יפה ומעוצבת, השתמשו בה גם ככלי הגשה ולא רק לצליית האוכל שלכם.
 

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו)
 
200 גר' ברבוניות מפולטות 1 כף צי'לי מתוק
3 גזרים קצוצים לגפרורים 1 כף שמן שומשום
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק 1 כף תבלין גריל דג
20 גרם (קצת יותר מחופן) בוטנים קלויים 1 כף שמן זית
2 שיני שום    
       







 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את פלטת הצליה מראש על להבה
2. מוסיפים שמן זית ומוסיפים את נתחי הברבוניות.
3. לאחר מספר שניות, בפינה אחרת של פלטת הצליה מוסיפים את הבצל הירוק, השום והגזר.
4. הופכים את נתחי הדגים ומאחדים הכל יחד עם הירקות בערבוב קל כדי שהדגים לא יתפרקו.
5. יוצקים את הרוטביםף צ'ילי מתוק ושמן השומשום ומפזרים מעל את הבוטנים.
6. מערבבים שוב בעדינות, מפזרים מעל את תבלין הדג ומגישים מייד עם הפלטה על מרכז השולחן (זהירות הפלטה חמה מאוד)
.
בתיאבון!
 
המתכון באדיבות עיתונאוכל

מתכון ברבוניות מעורבות

 
מצד אחד גם זה סוג של מעורב ומצד שני, מעורב של דגים בטעמים אסייתיים. אם יש לכם פלטת צליה יפה ומעוצבת, השתמשו בה גם ככלי הגשה ולא רק לצליית האוכל שלכם.
 

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון פלטות הצלייה של גורו)
 
200 גר' ברבוניות מפולטות 1 כף צי'לי מתוק
3 גזרים קצוצים לגפרורים 1 כף שמן שומשום
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק 1 כף תבלין גריל דג
20 גרם (קצת יותר מחופן) בוטנים קלויים 1 כף שמן זית
2 שיני שום    
       







 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את פלטת הצליה מראש על להבה
2. מוסיפים שמן זית ומוסיפים את נתחי הברבוניות.
3. לאחר מספר שניות, בפינה אחרת של פלטת הצליה מוסיפים את הבצל הירוק, השום והגזר.
4. הופכים את נתחי הדגים ומאחדים הכל יחד עם הירקות בערבוב קל כדי שהדגים לא יתפרקו.
5. יוצקים את הרוטביםף צ'ילי מתוק ושמן השומשום ומפזרים מעל את הבוטנים.
6. מערבבים שוב בעדינות, מפזרים מעל את תבלין הדג ומגישים מייד עם הפלטה על מרכז השולחן (זהירות הפלטה חמה מאוד)
.
בתיאבון!
 
המתכון באדיבות עיתונאוכל