מתכון מרק אפונה וגריסי פנינה
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לסירים>מרק אפונה וגריסי פנינה

מתכון מרק אפונה וגריסי פנינה

 
המרק הנזידי, הסמיך והטעים להפליא הזה, הוא בדיוק מה שהרופא היה רושם לכם אילו הייתם מתייצבים במרפאתו בתום טיול מתיש ומאובק. שפע של סיבים תזונתיים ושלל חלבונים- מה יותר מומלץ מזה על ידי משרד הבריאות. הוסיפו כמה פרוסות לחם מלא לטבילה וניגוב, ועוד כמה ירקות טריים בצד, וסידרתם לעצמכם ארוחה שיש בה רק מנצחים.
 

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו או מגוון סירי הפויקה של גורו)

 
כוס וחצי אפונה ירוקה יבשה 2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כוס גריסי פנינה חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ליטר מים 5-6 גבעולי נענע קצוצים
6 גזרים, קלופים וחתוכים לריבועים קטנים מעט שמן
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות מלח
5 שיני שום כתושות פלפל שחור גרוס
       









 

 אופן ההכנה:

1.  מחממים שמן בסיר או בפויקה, מכניסים לתוכו את האפונה היבשה, הגזרים, שורש הסלרי והשום הכתוש ומקפיצים במשך שלוש-ארבע דקות.
2.  מוזגים את המים ומחממים במשך כמה דקות בחום בינוני. השלב הזה חשוב למניעת הישרפותם העתידית של גריסי הפנינה והידבקותם אל תחתית הסיר.
3.  מוסיפים את גריסי הפנינה והתבלינים ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל כשעה בחום בינוני ומוודאים שמפלס הנוזלים לא יורד מדי, כדי שהמרק לא יהפוך לתבשיל קדרה.
4.  מגישים חם מאוד ומעטרים את כל הצלחות בתערובת פטרוזיליה ונענע קצוצה.
 
בתיאבון!
 
מאת: גלעד מאירי, מתוך הספר בישולי הדרך - המדריך המקצועי לבישול בשטח

מתכון מרק אפונה וגריסי פנינה

 
המרק הנזידי, הסמיך והטעים להפליא הזה, הוא בדיוק מה שהרופא היה רושם לכם אילו הייתם מתייצבים במרפאתו בתום טיול מתיש ומאובק. שפע של סיבים תזונתיים ושלל חלבונים- מה יותר מומלץ מזה על ידי משרד הבריאות. הוסיפו כמה פרוסות לחם מלא לטבילה וניגוב, ועוד כמה ירקות טריים בצד, וסידרתם לעצמכם ארוחה שיש בה רק מנצחים.
 

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו או מגוון סירי הפויקה של גורו)

 
כוס וחצי אפונה ירוקה יבשה 2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כוס גריסי פנינה חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ליטר מים 5-6 גבעולי נענע קצוצים
6 גזרים, קלופים וחתוכים לריבועים קטנים מעט שמן
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות מלח
5 שיני שום כתושות פלפל שחור גרוס
       









 

 אופן ההכנה:

1.  מחממים שמן בסיר או בפויקה, מכניסים לתוכו את האפונה היבשה, הגזרים, שורש הסלרי והשום הכתוש ומקפיצים במשך שלוש-ארבע דקות.
2.  מוזגים את המים ומחממים במשך כמה דקות בחום בינוני. השלב הזה חשוב למניעת הישרפותם העתידית של גריסי הפנינה והידבקותם אל תחתית הסיר.
3.  מוסיפים את גריסי הפנינה והתבלינים ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל כשעה בחום בינוני ומוודאים שמפלס הנוזלים לא יורד מדי, כדי שהמרק לא יהפוך לתבשיל קדרה.
4.  מגישים חם מאוד ומעטרים את כל הצלחות בתערובת פטרוזיליה ונענע קצוצה.
 
בתיאבון!
 
מאת: גלעד מאירי, מתוך הספר בישולי הדרך - המדריך המקצועי לבישול בשטח