מתכון מרק לקוסקוס עם דגים וירקות
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לסירים>מרק דגים וירקות לקוסקוס

מתכון מרק דגים וירקות לקוסקוס

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו)
 
5 נתחים של אמנון מנוקה ½ ראש כרוב חתוך גס
3 גזרים קלופים וחתוחים גס צרור ענפי כוסברה
2 קישואים קלופים וחתוכים לריבועים 2 פלפלים אדומים (אופציונלי)
2 בצלים קלופים וחתוכים לריבועים 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אופציונלי)
       






 

 אופן ההכנה:

1. מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הירקות האחרים. ממשיכים באידוי למשך 3-4 דקות נוספות.
2. מוסיפים תבלינים לפי הטעם:
½ כפית פלפל לבן, ¼ כפית כורכום, ¼ כפית קינמון, ½ כפית פפריקה אדומה, מערבבים הטיב ומוסיפים מים לכיסוי מלא.
3. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
4. מטגנים את הדגים במחבת על הצד הפנימי (בלי העור) ומוסיפים לסיר.
5. ממשיכים בבישול כחצי שעה, לבי לערבב וברתיחה עדינה.
6. מכינים קוסקוס, ומגישים יחד עם המרק בצלחות אישיות.
 
בתיאבון!
 
מאת: 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל

מתכון מרק דגים וירקות לקוסקוס

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו)
 
5 נתחים של אמנון מנוקה ½ ראש כרוב חתוך גס
3 גזרים קלופים וחתוחים גס צרור ענפי כוסברה
2 קישואים קלופים וחתוכים לריבועים 2 פלפלים אדומים (אופציונלי)
2 בצלים קלופים וחתוכים לריבועים 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אופציונלי)
       






 

 אופן ההכנה:

1. מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הירקות האחרים. ממשיכים באידוי למשך 3-4 דקות נוספות.
2. מוסיפים תבלינים לפי הטעם:
½ כפית פלפל לבן, ¼ כפית כורכום, ¼ כפית קינמון, ½ כפית פפריקה אדומה, מערבבים הטיב ומוסיפים מים לכיסוי מלא.
3. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
4. מטגנים את הדגים במחבת על הצד הפנימי (בלי העור) ומוסיפים לסיר.
5. ממשיכים בבישול כחצי שעה, לבי לערבב וברתיחה עדינה.
6. מכינים קוסקוס, ומגישים יחד עם המרק בצלחות אישיות.
 
בתיאבון!
 
מאת: 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל