מתכון קינואה עם ירקות שורש
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לסירים>קינואה עם שורשים

מתכון קינואה עם ירקות שורש

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו)
 
300 גרם קינואה קורט מלח, קורט פלפל שחור טחון
½ בצל לבן קצוץ 1 עלה דפנה
½ גזר חתוך לקוביות 2 גבעולי טמין
צרור גבעולי סלקי קצוצים מעט שמן זית
½ שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות 330 מ"ל ציר עוף או מים
       







 

 אופן ההכנה:

1. בסיר בעל תחתית כבדה מחממים מעט שמן זית ומאדים את כל הירקות הקצוצים כחמש דקות. מוסיפים את הקינואה ומאדים 2 דקות נוספות, יוצקים את הציר / מים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומכסים.
3. מבשלים כחמש דקות, מכבים את האש ומניחים בסיר מכוסה ל-10 דקות נוספות.
4. לפני ההגשה פזרו מעל המנה בצל מטוגן, מה שישדרג כפליים את המנה.
5. הגישו בכלי מרכזי כתוספת לשולחן החג.
6. לצד הקינואה מומלץ להגיש בירה לף בראון צוננת, המדגישה את המתיקות שבמנה.
 
בתיאבון!
 
מאת: 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל

מתכון קינואה עם ירקות שורש

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון הסירים של גורו)
 
300 גרם קינואה קורט מלח, קורט פלפל שחור טחון
½ בצל לבן קצוץ 1 עלה דפנה
½ גזר חתוך לקוביות 2 גבעולי טמין
צרור גבעולי סלקי קצוצים מעט שמן זית
½ שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות 330 מ"ל ציר עוף או מים
       







 

 אופן ההכנה:

1. בסיר בעל תחתית כבדה מחממים מעט שמן זית ומאדים את כל הירקות הקצוצים כחמש דקות. מוסיפים את הקינואה ומאדים 2 דקות נוספות, יוצקים את הציר / מים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומכסים.
3. מבשלים כחמש דקות, מכבים את האש ומניחים בסיר מכוסה ל-10 דקות נוספות.
4. לפני ההגשה פזרו מעל המנה בצל מטוגן, מה שישדרג כפליים את המנה.
5. הגישו בכלי מרכזי כתוספת לשולחן החג.
6. לצד הקינואה מומלץ להגיש בירה לף בראון צוננת, המדגישה את המתיקות שבמנה.
 
בתיאבון!
 
מאת: 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל