מתכון קבב טורקי עם ירקות צלויים
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים למחבתות>קבב טורקי עם ירקות צלויים

מתכון קבב טורקי עם ירקות צלויים

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
1 קילו בשר טחון מהצלעות 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף בהרט מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה 4 עגבניות תמר, חתוכות לרבעים לאורך
½ כפית הל טחון 3 בצלים סגולים קטנים, חתוכים לשישיות לאורך
½ כפית פלפל שאטה גרוס 3 פלפלים ירוקים חריפים
½ כפית זרעי כוסברה טחונים    
       









 

 אופן ההכנה:

1. לערבב היטב ולעבד באופן ידני את הבשר והתבלינים יחד בקערה עד חיבור הומוגני ואחיד.
2. מעצבים את הקבב בצורה האידאלית ומניחים לו לנוח במקרר כשעתיים (תורם לייציבות הקבב).
3. (לפני צליית הקבב) צורבים היטב את הירקות על גבי מחבת גריל ליצירת אפקט חריכה ומרכזים בשולי המחבת.
4. בשלב זה מוסיפים את הקבב וצורבים אותו היטב כ-5 דקות מכל צד.
5. ניתן להגיש על המחבת (זהירות הכלי חם מאוד) ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
 
בתיאבון!
 

מתכון קבב טורקי עם ירקות צלויים

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
1 קילו בשר טחון מהצלעות 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף בהרט מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה 4 עגבניות תמר, חתוכות לרבעים לאורך
½ כפית הל טחון 3 בצלים סגולים קטנים, חתוכים לשישיות לאורך
½ כפית פלפל שאטה גרוס 3 פלפלים ירוקים חריפים
½ כפית זרעי כוסברה טחונים    
       









 

 אופן ההכנה:

1. לערבב היטב ולעבד באופן ידני את הבשר והתבלינים יחד בקערה עד חיבור הומוגני ואחיד.
2. מעצבים את הקבב בצורה האידאלית ומניחים לו לנוח במקרר כשעתיים (תורם לייציבות הקבב).
3. (לפני צליית הקבב) צורבים היטב את הירקות על גבי מחבת גריל ליצירת אפקט חריכה ומרכזים בשולי המחבת.
4. בשלב זה מוסיפים את הקבב וצורבים אותו היטב כ-5 דקות מכל צד.
5. ניתן להגיש על המחבת (זהירות הכלי חם מאוד) ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
 
בתיאבון!