מתכון עוף מוקפץ עם פסטה וכרוב עלים
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים למחבתות>עוף מוקפץ עם פסטה וכרוב עלים

מתכון עוף מוקפץ עם פסטה וכרוב עלים

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש במגוון מחבתות הצלייה של גורו)

 
500 גר' פסטה פנה מבושלת (חמה) 3/4 כוס יין לבן יבש
3 חזה עוף ללא עור, שומן ועצמות חתוך לקוביות בגודל ביס 3/4 כוס ציר עוף (לא מלוח)
2 כפות חמאה (אופציונלי) 1 ראש כרוב עלים (קֶייל) קצוץ ללא ליבה
2 כפות שמן זית 2 כוסות עגבניות תמר קטנות חתוכות לאורך
4 שיני שום כתושות 100 גר' שבבי פרמזן אפשר לשבב בעזת קולפן
       








 

 אופן ההכנה:

1. מחממים במחבת גדולה את החמאה והשמן זית על אש בינונית-גבוהה.
2. מניחים את נתחי העוף בשכבה אחת ובוזקים מעל מלח ופלפל לפי הטעם.
3. צורבים 1-2 דקות של הצד התחתון, ללא ערבוב.
4. הופכים את הנתחים וצורבים את הצד השני.
5. לאחר כ-30 שניות, מערבבים לבישול אחיד עד שהנתחים מוכנים.
6. מסירים את הנתחים מהמחבת, ושומרים בצד, חם.
7. מקטינים את החום לעוצמה בינונית. מוסיפים את השום ומערבבים מהר כדי למנוע חריכה.
8. אחרי 30 שניות מוזגים את היין והציר.
9. מערבבים את הנוזלים עם כף עץ ומגרדים בעזרתה את התחתית כדי להוציא את הטעמים לתוך הנוזלים.
10. מצמצמים את הנוזלים למחצית, תוך כדי רתיחה עדינה.
11. סוגרים את האש ומוסיפים מיד את כרוב, העגבניות, הפסטה, העוף ושבבי הפרמזן.
12. מקפיצים הכל ביחד. הכרוב יתרכך ויתחבר אל שאר הרכיבים.
מגישים מיד אל השולחן כאשר התבשיל עדיין חם.

בתיאבון!