מתכון נזיד בשר ופול
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
      משלוח חינם מ־199 ₪ שלום  אורח/ת | התחבר | משתמש חדש |     0
ראשי   |   אודות   |   אחריות   |   יצירת קשר   |   מדיניות ביטול / החלפת מוצרים   |   רשימת משווקים
   

לקוחות יקרים, שימו לב:
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ושגרת החיים הזמנית הנובעת ממנה, פעילות האתר תתעכב עד להודעה חדשה.
ניתן עדיין לבצע הזמנות והן לא יחוייבו עד לשעת שליחת המוצר לביתכם.
מודים על סבלנותכם ומאחלים רק בריאות,
צוות גורו


 
ראשי >מתכונים>מתכונים לפויקה>נזיד בשר ופול בפויקה

מתכון נזיד בשר ופול

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש ב מגוון סירי הפויקה של גורו )
 
2 ק"ג פול, רצוי טרי מלח לפי הטעם
2 ק"ג צלעות או זרוע שריר חתוך לקוביות פלפל לפי הטעם
2 ראשי שום, קצוצים דק אבקת מרק לפי הטעם
צרור כוסברה גדול, קצוץ שמן זית לפי הטעם
       







 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה לחום גבוה, סוגרים את הבשר עם מעט שמן, מלח ופלפל.
2. מוסיפים פול, ומים עד גובה התבשיל.
3. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח, פלפל, אבקת מרק, ומעט שמן, עד שהמים מקבלים טעם דומיננטי טעים. מבשלים כשעתיים ברתיחה.
4. רבע שעה לפני ההגשה מוסיפים את השום והכוסברה ומערבבים היטב.
 
בתיאבון!
 
מאת: משפחת אלוני. מלך הפוייקה 2016 קיבוץ שמיר

מתכון נזיד בשר ופול

 רשימת קניות:

(מומלץ להשתמש ב מגוון סירי הפויקה של גורו )
 
2 ק"ג פול, רצוי טרי מלח לפי הטעם
2 ק"ג צלעות או זרוע שריר חתוך לקוביות פלפל לפי הטעם
2 ראשי שום, קצוצים דק אבקת מרק לפי הטעם
צרור כוסברה גדול, קצוץ שמן זית לפי הטעם
       







 

 אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה לחום גבוה, סוגרים את הבשר עם מעט שמן, מלח ופלפל.
2. מוסיפים פול, ומים עד גובה התבשיל.
3. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח, פלפל, אבקת מרק, ומעט שמן, עד שהמים מקבלים טעם דומיננטי טעים. מבשלים כשעתיים ברתיחה.
4. רבע שעה לפני ההגשה מוסיפים את השום והכוסברה ומערבבים היטב.
 
בתיאבון!
 
מאת: משפחת אלוני. מלך הפוייקה 2016 קיבוץ שמיר